onsdag 28 juni 2017

Premiärvecka!

Premiärvecka. Tänk er mössen i Askungen på julafton. "Hela dan får vi arbeta, vi får jobba...". Så är det nere på bruket nu. Vi repeterar, spikar, målar, borrar, handlar, bygger tält och om och om igen.

Igår hade vi pressvisning.
Och idag kan man läsa Lokaltidningen och i HD, två jättefina reportage. Det finns också ett smakprov att titta och lyssna på:
Nu när vi kört sammanhängande genomdrag och ljudet är på plats, så ser man att årets föreställning bjuder på lite mer djup och allvar, om man jämför med förra årets produktion där det var mycket komik. Musiken är förtrollande, och skådespelarna magiska och det finns så mycket talang i varenda Brukiz. Innan har jag skrivit "det här kommer att bli bra", men nu kan jag äntligen  skriva DET HÄR ÄR SÅ JÄKLA BRA! Therese som trollbinder, Andreas oändliga charm, Fridas magiska röst, Stefans starka spel och Albins glittrande ögon! Och så ensemblens outtröttliga passion. Ja, begreppen behöver inte separeras, då alla och envar har samtliga av dessa egenskaper. Ett dreamteam!

Ikväll kör vi genomdrag för en liten skara publik. Imorgon har vi genrep. Och i övermorgon smäller det. Kan vi allesamman knäppa våra händer och be till högre makter om att hålla kondensen i de där molnen kvar däruppe? Eller ut och dansa icke-regndans? Ja. Vi håller tummarna.

Oavsett väder. Så ta med en varm jacka, och en regnponcho, så är du helgarderad när du kommer och tittar på oss. För du kommer väl?

Vi spelar torsdag till söndag v26-29. Dvs fram till och med söndagen den 23:e juli.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar